Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© YouTube @MNM

'Dit is awkward!'

AUWTSCH: Peter Van de Veire verrast Kat Kerkhofs met telefoontje van haar allereerste liefje, maar zij herinnert zich hem niet meteen

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Kalverliefde, het kan zo mooi zijn. Alleen moet je je het wel herinneren en laat het daar net foutlopen bij Kat Kerkhofs. Ze was te gast bij Peter Van de Veire voor Marathonradio en de radio-dj belde speciaal een van haar ex-liefjes op. Helaas wist Kat niet onmiddellijk wie er aan de lijn hing. Oeps!


Kat Kerkhofs was gisteren te gast bij Peter Van de Veire voor Marathonradio op MNM. Om haar te verrassen, belde de radio-dj een van de jeugdliefdes op van Kat. Wat een mooi moment kon zijn, werd een beetje verpest omdat zij in het begin totaal niet doorhad wie Thomas uit Jabbeke was. ‘Ik weet even niet wat er gebeurt’, aldus Kat. Na een tijdje viel haar euro en schaamde ze zich natuurlijk rot. ‘Dit is awkward! Wij hebben nog kaarten uitgewisseld!’

Kussen en ‘I love you’


Ter verdediging van Kat: ze was twaalf jaar toen ze Thomas leerde kennen in Zeebrugge en ze woonden heel ver uit elkaar. ‘Ik ging elk jaar naar de zee en Thomas was daar ook’, vertelt Kat. ‘Wij waren even vriendje en vriendinnetje.’ Thomas bevestigt het verhaal. ‘Ik was wat te verlegen voor haar’, aldus de West-Vlaming. De twee weten niet meer of ze zo’n twintig jaar geleden ook kusten. ‘Ik denk dat we dat wilden doen, maar dan wilde ik het plots niet meer en dan ben ik hem een beetje beginnen negeren’, aldus Kat.

En de gênante anekdotes volgden elkaar op. ‘Ik weet nog dat ze aan mij vroeg wat “I love you” in het Nederlands betekende’, lacht Thomas. ‘Ik durfde daar niet op antwoorden.’ Kat vertelt nog dat Thomas haar allereerste liefje was en dat ze niet lang daarna Dries Mertens, haar huidige man en Rode Duivel, leerde kennen. Ze waren al bij al toch een jaartje samen. ‘Dat was van zomer tot zomer, want in het jaar zagen we elkaar niet. Als je zo telt, dan zijn we er rap hé’, lacht Kat. Ondertussen is de man ook gelukkig verloofd en heeft hij een kindje van twee.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '