Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: @josjecoos

En de nieuwtjes morgen een 'eerste keer'!

Karen, Kristel en Josje hadden een ‘laatste keer’

Het is een periode vol 'laatste keren' voor Karen, Kristel en Josje. Vorige week zongen ze voor de allerlaatste keer live op televisie – wij wenen nog altijd een beetje vanbinnen – en vandaag gingen ze voor een laatste keer de opnamestudio in. Snif.

Josje postte eerder vandaag deze foto op haar Instagrampagina. Ze gaf de post de hashtag #voiceovers, wat ons doet vermoeden dat ze eerder iets hebben ingesproken dan ingezongen in de studio. Zingen of niet, de drie dames hadden er duidelijk zin in. Mogen we hen nu al een beetje missen?

 

 

A photo posted by Josje Huisman (@josjecoos) on

 

Nee nee nee, we gaan niet zitten kniezen. Héél binnenkort worden we alweer getrakteerd op nieuw K3-materiaal, en niet het minste! Hanne – oftewel 'de nieuwe rosse' – plaatste gisteren dit teasertje voor de videoclip van '10.000 Luchtballonnen' op haar Instagram, met de boodschap 'Nog twee dagen!'. Nu zijn wij geen grote wiskundigen, maar een beetje telwerk leidt ons tot de conclusie dat morgen wel eens de releasedag van die video zou kunnen zijn.

 

Begrijp ons niet verkeerd, wij zijn verrry excited, maar we waren wel een beetje opgelucht dat we het deuntje net uit ons hoofd hadden gekregen...

 

 

A video posted by Hanne (@hannecarry) on

 

Dries Vos, de regisseur van de clip, bevestigt ons vermoeden nog eens met een tweede teaser.

 

 

A video posted by Dries Vos (@driesvos) on

Oh, dit kiekje wilden we jullie niet onthouden. Gewoon, omdat wij er nog steeds een beetje week van worden vanbinnen.

 

 

A photo posted by Hanne (@hannecarry) on

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '