Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: @karendamen

YES!

Karen Damen werkt aan eerste soloplaat én krijgt eigen televisieprogramma

Robine van Tilburg
2016 was hét jaar voor ex-K3'tje Karen Damen. Nadat ze haar spreekwoordelijke fakkel doorgaf aan K3'tje Hanne, had ze tijd voor wat vakantie én werkte ze mee aan enkele hilarische programma's. En dat blijkt nog maar het begin!

2017 is nog maar net gestart, maar de 42-jarige Karen Damen werkt nu al volop aan een soloplaat, haar debuutalbum als soloartieste. Aan Het Nieuwsblad vertelde Karen eerder al dat de opnames van die soloplaat heel wat stress met zich meebrengen. Als K3'tje werd alles bij wijze van spreken nog voorgekauwd voor Karen. Maar die tijd is nu voorbij.

Alles werd 17 jaar lang voor mij geregeld, en nu moet ik dat ineens zelf doen.

Daarenboven wil Karen niet zomaar snel-snel een plaat uitbrengen om niet vergeten te worden. Haar doel is bovenal om een kwalitatief soloalbum uit te brengen. En daarvoor sprokkelde Karen al heel wat grote namen bij elkaar. Tourist LeMC, Joost Zweegers van Novastar, Max Colombie van Oscar and the Wolf, Ozark Henry, Tom Barman van dEUS en naar verluidt zelfs Will Tura zullen hun steentje bijdragen.

 

Televisieprogramma

 

Naast haar allereerste soloalbum, zal er in 2017 nog heel wat rond Karen te doen zijn: 'Het gaat heel veel méér zijn dan een plaat.' SBS plant al verschillende programma's in met het ex-K3'tje. Een realityprogramma rond de opnames van haar debuutalbum is dan ook geen ondenkbare piste… We'll keep you posted!

 

 

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '