Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Photonews/Florian Van Eenoo

Waarom Karen er niet was, is momenteel nog niet geweten

Karen Damen was de grote afwezige op de lancering van ‘Dresscode Josje’

Gisteren heeft Josje haar stijlgids ‘Dresscode Josje’ voorgesteld op een groot lanceringsfeest in Antwerpen. Fans stonden uren in de rij te wachten, fotografen waren non-stop aan het flitsen met hun camera’s en er waren heel wat BV’s afgezakt naar de A-tower om de blondine te feliciteren. Toch leek er één iemand te ontbreken.

In 2009 was Josje de grote winnaar in het programma ‘K2 zoekt K3'. Jarenlang stond ze met Kristel en Karen op het podium. Eerder dit jaar werd bekendgemaakt dat K3 zou stoppen en al snel begonnen de geruchten dat er een haar in de boter zat.
 

Zelf geven de dames niet toe aan de roddels. Zo heeft Josje in een recent interview met Q-music verteld dat ze elkaar inderdaad al een tijdje niet meer gezien hebben, maar dat ze nog regelmatig contact hebben via WhatsApp.
 

De boeklancering van ‘Dresscode Josje’ was natuurlijk een ideale gelegenheid voor een reünie. Kristel Verbeke was samen met de nieuwe K3’tjes wel aanwezig. Beide dames waren duidelijk blij om elkaar weer te zien en waren zelfs bereid om een reactie te geven. ‘Ik denk dat de meeste mensen wel gezien hebben hoe wij onze concerten afgesloten hebben en dat we alle drie zeer sterk stonden samen’, aldus Josje in een interview met Het Laatste Nieuws.


Waar was Karen?

Naast de opvallende afwezigheid van Karen was iedereen verbaasd dat Kristel wél aanwezig was op de lancering. Toch was ook zij erg positief in haar interview met Het Laatste Nieuws: ‘Mensen moeten vooral niet geloven wat ze in de boekjes schrijven. Wat ik op sociale media doe, is niet representatief voor wie in mijn vriendenkring zit. Het was fijn om elkaar even los te laten, maar ik ben supertrots als ik ze nu zie’.
 

Waarom Karen Damen niet aanwezig was, is niet bekend. Karen heeft natuurlijk zelf een opvallend drukke agenda. Zo is ze momenteel met haar beste vriend James Cooke te zien in het programma ‘Nieuwe Buren’ op VIJF. Wel was ze tijdens het feest actief op sociale media, maar dit was om een nieuw project van haar man te promoten.
 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Momenteel heeft Karen nog niet gereageerd op haar afwezigheid, maar dit wil natuurlijk niet zeggen dat ze haar ex-collega niet steunt.

Lees ook:

ZIEN: de cover van Josjes nieuwe boek 'Dresscode Josje'

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '