Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: karendamen

Het tweede seizoen van 'Perfect' komt dit jaar nog op televisie

Karen Damen krijgt het gezelschap van deze BV’s in ‘Perfect 2’

Een tijdje geleden wisten we jullie te vertellen dat Karen Damen opnieuw op ons televisiescherm zou verschijnen. Karen gaat namelijk in de opvolger van haar succesprogramma ‘Perfect?’ de 20 km van Brussel uitlopen (of toch proberen), maar dit doet ze niet alleen. Onder het motto ‘afzien is leuker in groep’ krijgt het ex-K3’tje gezelschap van enkele bekende collega’s. Wij zijn benieuwd!

In haar nieuwe programma zal Karen opnieuw afzien, maar dit doet ze niet alleen. Samen met enkele bekende collega’s zal ze namelijk de 20 km van Brussel uitlopen. Wie zijn nu juist de (on)gelukkigen? Goedele Liekens, Niels Albert, Gilles Van Bouwel en John Crombez trekken samen met Karen hun loopschoenen aan.
 

Samen zullen ze gedurende twee maanden een strak trainingsschema volgen om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op de loopwedstrijd. Een serieuze uitdaging, want zestig dagen zijn zo voorbij en de 20 km van Brussel gaat al door op 28 mei. Go! Go! Go!
 

Fysieke en mentale testen

Alle kandidaten hebben ondertussen al een aantal fysieke en mentale testen achter de rug. In het eerste seizoen van ‘Perfect?’ had Karen de fysieke leeftijd van een 60-jarige en lag ook haar vetpercentage te hoog. Collega Goedele Liekens, die de testen voor de eerste keer afnam, kreeg geen fantastische resultaten. Niet heel verbazingwekkend als je weet dat Goedele bijna nooit ging sporten en fan is van een glaasje wijn of een pak frieten. Helaas zal ze haar guilty pleasures de komende twee maanden moeten missen, want de kandidaten moeten echt discipline kweken op het vlak van sport en voeding.
 

Maakt gezond leven ook gelukkiger?

Het tweede seizoen van ‘Perfect?’ is gebaseerd op het succes van het eerste programma. Hier ging Karen gedurende twee maanden langs bij sportcoaches, gezondheidsgoeroes en verschillende deskundigen. Verder heeft ze verschillende sporten zoals bikramyoga, burlesk dansen en crossfit uitgeprobeerd. Resultaat? Het ex-K3’tje was 2.570 euro lichter, maar de twaalf kilo die ze ondertussen kwijt is, is ze pas later kwijtgespeeld. ‘Ja, ik ben bewuster gaan eten. Ik ben consequenter gaan sporten, en ik streef naar een goede versie van mezelf. Maar ik weet ook als de beste dat ik er nog lang niet ben’, aldus Karen Damen.
 

Bron: Het Laatste Nieuws
 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '