https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram @karendamen

Ze stapte exact 2 jaar geleden in het huwelijksbootje met Antony op Ibiza.

Karen Damen deelt mooie throwbackfoto van trouw op Instagram

Herlinde Matthys

Karen Damen viert vandaag haar tweede huwelijksverjaardag. Op 17 september 2016 gaf ze haar jawoord aan Antony van der Wee. Ter gelegenheid van dat jubileum deelde ze op Instagram een mooie throwbackfoto.


Karen Damen en Antony van der Wee zijn al elf jaar een koppel. Antony vroeg Karen ten huwelijk toen ze een jaartje samen waren, maar een bruiloft kwam er nooit van door de drukke agenda van het toenmalige K3’tje. Het koppel kreeg in 2010 wel een schattig zoontje, Sky (8).

Na een verloving van maar liefst acht jaar stapten Karen en Antony in 2016 eindelijk in het huwelijksbootje. Ze deden dat in heel intieme kring op het zonnige Ibiza. Ze lieten zelfs een matching koppeltattoo zetten. Op Karens pols prijkt ‘Mrs’ en bij Antony ‘Mr’.

‘Perfecte dag’


We zijn ondertussen exact twee jaar verder en Karen geniet nog steeds volop van het huwelijksleven. Om haar tweede huwelijksverjaardag te vieren, deelde ze een mooie throwbackfoto op haar Instagrampagina. We zien Karen en Antony in een innige omhelzing en al kussend op de dansvloer. ‘Die dag. Die perfecte dag. Twee jaar geleden’, schreef de zangeres onder het beeld, gevolgd door een hartje.

Ook in haar Instagramstories blikte Karen terug op haar sprookjeshuwelijk. Het pasgetrouwde koppel zag er prachtig uit. Karen droeg een lange, witte jurk en Antony een beige broek met bretellen en een wit hemd. Couple goals!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content