Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Uitgeverij Horizon

Na 'Help, ik ben verliefd' is er nu het vervolg 'Help, ik heb vakantie'.

Kaat De Kock en Chrostin lanceren samen tweede boek in de ‘Help!’-reeks

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Kaat De Kock is on a roll! Naast haar job als chef eindredactie bij Flair, schrijft ze ook nog eens volop kinder- en jeugdboeken in haar vrije tijd. Na ‘Help, ik ben verliefd’ komt ze met een vervolg: ‘Help, ik heb vakantie’. Voor de illustraties schakelde ze weer het potlood in van Chrostin, ex-Flair-collega en illustratrice.


In ‘Help, ik heb vakantie’ heeft Charlie echt een rotzomer: haar vriendje Hakim is verhuisd naar de andere kant van het land en haar vriendinnen zijn alle drie op reis. Alsof dat nog niet erg genoeg is, heeft haar moeder, de kinderboekenschrijfster die haar verhalen maar wat graag op haar dochter inspireert, een relatie met haar gevreesde turnleraar, die ook nog eens veel te hard zijn best doet om Charlie voor zich te winnen. Omdat ze bang is dat Hakim haar zal vergeten, besluit Charlie helemaal alleen met de trein naar hem te gaan. Het wordt geen makkelijke reis, die dan ook helemaal fout loopt en grote gevolgen heeft.

Dit is de tweede samenwerking voor de ‘Help!’-reeks tussen Kaat en illustratrice Chrostin (Christina De Witte). Het boek voor jongeren vanaf 10 jaar is vanaf nu beschikbaar voor € 16,99. Kaat schreef eerder ook al youngadultboeken zoals ‘Selfie‘ en feelgoodromans zoals ‘Daar gaat de bruid’.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '