Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Jawel, je leest het goed!

Justin Bieber en model Hailey Baldwin zijn verloofd

Jawel, je leest het goed: Justin Bieber (24) is verloofd met model Hailey Baldwin (21), dat melden verschillende Amerikaanse media. Het koppel heeft nog niet gereageerd op de mediaheisa, maar een betrouwbare bron bevestigde het nieuws aan CNN.


Dankzij Justin Bieber is er voortaan one less lonely girl. De 24-jarige zanger vroeg Hailey Baldwin om zijn vrouw te worden, en het 21-jarige model heeft ‘ja’ gezegd! Het aanzoek vond zaterdagavond plaats in de Bahamas, waar het koppel sinds enkele dagen verblijft.

 


Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het model werd in 2016 voor het eerst romantisch gelinkt aan de Canadese zanger. De twee hebben sindsdien een knipperlichtrelatie en werden de afgelopen weken vaak samen gespot. Volgens ooggetuigen ging Bieber op één knie in een restaurant. ‘Ze waren in een restaurant aan het salsa dansen. Plots vroeg de security van Bieber aan iedereen om hun telefoons weg te steken, omdat er iets bijzonders ging gebeuren. Toen vroeg Justin haar ten huwelijk waar iedereen bij was’, aldus TMZ.

De ouders van het koppel reageren


Het koppel heeft hun verloving nog niet bevestigd, maar hun ouders lieten wél van zich horen op sociale media. Jeremy Bieber deelde een foto van zijn zoon met de caption: ‘Trots is een understatement! Excited for the next chapter!‘.

Zijn moeder Pattie Mallette was iets subtieler en tweette ‘Love Love Love Love Love Love Love’ zonder verdere uitleg.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ook Stephen Baldwin, de vader van de bruid in spe, is dolgelukkig met het nieuws. Hij stuurde een niet mis te verstane tweet de wereld in waarin hij de ouders van Bieber feliciteerde, maar niet veel later werd het bericht verwijderd.

https://twitter.com/TheJBCrewdotcom/status/1016052058846359558

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '