Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

In 2020 komt de zanger met een gloednieuw album, bijhorende tour én zelfs een docuserie.

EINDELIJK: Justin Bieber kondigt heuse comeback aan

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Beliebers unite! Justin Bieber maakt in 2020 eindelijk zijn comeback. Dat grote nieuws kondigde hij zopas zelf aan met een YouTube-video. De popster komt met een gloednieuw album, bijhorende tour én zelfs een docuserie!


Justin Bieber dropte op kerstavond een kerstcadeau om u tegen te zeggen. Op YouTube postte hij een video met de titel #BIEBER2020. Daarin klinkt de introductie van de zanger als volgt: ‘Als mensen zijn we imperfect. Mijn verleden, mijn fouten, alles wat ik heb meegemaakt. Ik geloof dat ik nu ben waar ik hoor te zijn. En God heeft me waar hij me hebben wil.’

Single ‘Yummy’


Daarna komt de aankondiging van een nieuw album. ‘Ik heb het gevoel dat dit anders is dan vorige albums, gewoon door waar ik nu sta in mijn leven,’ aldus Bieber. Ook een Amerikaanse tour, die zal plaatsvinden in de zomer van 2020, blijft niet uit. Voorlopig zijn er enkel data voor de Verenigde Staten bekendgemaakt. Laten we hopen dat Justin Bieber daarna ook tijd maakt voor een Europese tour en daarbij natuurlijk ook een stop maakt in België.

De zanger kondigt in de video ook een nieuwe docuserie aan, waarin hij hopelijk meer van zijn leven met Hailey Bieber zal laten zien. Last but not least mogen we op 3 januari 2020 ook de gloednieuwe single ‘Yummy‘ verwachten. In de video horen we al een fragment van het lied en wij zijn nu al fan!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Cryptische post


Justin Bieber heeft ons twee weken in spanning gelaten toen hij voor het eerst een foto postte waarop ‘2020’ te lezen was. Iedereen ging ervan uit dat de cryptische post met nieuwe muziek te maken zou hebben. Dat de popster meteen zoveel goed nieuws zou aankondigen, had niemand zien aankomen.

Fanreactie


En dat bewijst ook deze reactie van een fan, die Justin, Hailey en zelfs Scooter Braun allemaal deelden op hun socialemediakanalen.

De fan in kwestie heet Angelina en staat al sinds haar twaalfde aan Justin Biebers zijde.

https://www.instagram.com/p/B6hfKbDglB3/

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '