Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

#hihatersbyehaters

Josje reageert op de commotie na haar ‘naaktselfie’

Josje reageert op de ‘haters’ die een paar dagen geleden heel wat commotie maakten nadat ze een naaktselfie op Instagram plaatste. 

Op de naaktfoto is Josje met, euh ja, weinig kleren aan te zien voor een spiegel in haar hotelkamer in Brookyn, New York. De reacties en parodieën die erna volgden zijn bekend.

Vandaag reageert Josje: 

 

 

'Ik hou van mijn lichaam en hoe dat werkt. Het is magnifiek. Ik probeer er goed zorg voor te dragen. Als je denkt dat ik me moet schamen als ik het toon, dan is dat echt jouw probleem. Ik wist niet dat een blote buik zo choquerend kon zijn. En wat met een blote oksel. Een voorbeeld zijn of geven heeft niet alleen te maken met looks. Ik voel me sowieso geen rolmodel. Ik ben gewoon mezelf. Dit is mijn lijf, mijn leven en mijn Instagram. En als je geen Engels kan lezen moet je hier misschien al helemaal niet zijn.'

 

Om daarna haar post dan toch in het Nederlands te eindigen met: 'Ok, en ga nu maar in de zon zitten, want het is prachtig weer!' 

Bam! In your face haters. Haar reactie haalde intussen al zo'n goeie 8000 likes en 450 comments, over het algemeen allemaal positief. 

 

Josje laat dus niet op haar kop zitten. Go girl! Maar sorry Jos, het is wel magnificent i.p.v. magnificant ... 

 

 

Lees ook: 

Josje deelt gewaagde foto op Instagram

Ex-K3'tje Josje gaat een boek uitbrengen

Josje heeft een duidelijke boodschap voor haar volgers
 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '