Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Zon, zee en strand

Josje koopt luxueus buitenverblijf in Spanje

Herlinde Matthys

Eviva España moet Josje Huisman (31) gedacht hebben toen ze een appartement kocht in Spanje. Zon, zee, strand en knappe Spaanse mannen. Wat moet een vrouw nog meer hebben?

https://www.instagram.com/p/BXQUQ6zF9W6/?hl=nl&taken-by=josjecoos


De zangeres koos voor een eigendom op het luxeresort ‘Las Colinas Golf & Country’ in Alicante op zo’n tien kilometer van de kust. Het appartement ligt tussen de heuvels, midden in een groene oase van rust. Het ideale toevluchtsoord voor Josje als ze even wil ontsnappen aan alle drukte. Het volledige domein is bovendien ommuurd en bewaakt, dus er is geen plaats voor ongewenste bezoekers.

Zwembad


Het appartement oogt heel modern met zijn felwitte gevels en strakke interieur. Er is ook een gemeenschappelijk zwembad, wat zeker geen overbodige luxe is aangezien de temperaturen daar makkelijk tot boven de 35 graden stijgen. In de winter wordt het er vaak zelfs niet eens kouder dan 15 graden, wat we op sommige zomerdagen in België amper halen. Elk appartement heeft daarnaast ook een privéterras dat uitkijkt op de prachtige omringende natuur.

Pittig prijskaartje


Josje heeft waarschijnlijk een mooi bedrag kunnen sparen tijdens haar K3-periode, want aan het appartement hangt een pittig prijskaartje vast. De prijzen variëren van 176.000 euro tot anderhalf miljoen euro. Dat is zelfs voor een populaire BV geen peulenschil. Ze zal in de toekomst misschien een Moschinojurkje – of twee – minder kunnen kopen. In ruil daarvoor kan ze keer op keer genieten van een heerlijke vakantie onder de Spaanse zon met liters sangria en overheerlijke tapas. We geven haar geen ongelijk!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '