Home celebs AHA: dit is het nieuwe lief van Josje

AHA: dit is het nieuwe lief van Josje

Inclusief dé ultieme bevestiging van Josje!

Josje Huisman lijkt op wolkjes te lopen, en daar zit volgens Dag Allemaal ene Cle Gyimah voor iets tussen. Vorige week publiceerde het magazine enkele foto’s van de twee in het blad, maar deze week komen ze met veel meer details.

Als we de geruchtenmolen mogen geloven, heeft Josje Huisman (31) een nieuw lief. Deze keer verloor het ex-K3‘tje haar hart aan de Ghanese Cle Gyimah (26). De man woont in Amsterdam, en daar is Josje tegenwoordig vaak te spotten. Cle is niet echt bekend in Nederland, maar heeft wel een cv om u tegen te zeggen. Hij is namelijk de artdirector en producer van VeryRare Agency. In 2013 richtte hij dat bedrijf op, waarmee hij video- en fotoreportages voor bedrijven maakt. En alsof dat nog niet genoeg is, richtte hij mee het online lifestylemagazine BALLINNN’ op, ontwierp hij het logo van het nationale vrouwenelftal, treedt hij af en toe op als dj én springt hij graag op het podium voor een theaterstuk.

Online hartje naar Josje

Hoewel de twee hun relatie nog niet officieel bekend hebben gemaakt, hebben wij al wel een vermoeden dat het dik aan is. Josje en Cle hebben nog geen foto’s van hen samen gepost, maar Cle plaatste vorige week een kiekje met dit opvallende onderschrift: ‘From Arte with love ❤️ ?: @josjecoos’. Aha!

From Arte with love ❤️ ?: @josjecoos

A post shared by CLE GYIMAH (@cledoingthings) on

Josje wilde in het verleden ook al bijzonder weinig kwijt over haar romances met Gert Verhulst, Levi van Kempen en Johnny de Mol, dus waarschijnlijk moeten we nog even wachten op een reactie vanuit haar kamp. Haar laatste relatie, die met Kevin Janssens, ligt ondertussen al 2,5 jaar achter haar, dus hopelijk is Cle een blijvertje.

Plotting 2k17 with @akwasi

A post shared by CLE GYIMAH (@cledoingthings) on

Update

Hola! Josje lijkt onze vraag naar een reactie gelezen te hebben, want de blondine heeft net een kiekje van zichzelf en Cle op Instagram gezwierd. Het hartje vertelt natuurlijk alles. Wij wensen het koppel al het geluk van de wereld toe!

A post shared by Josje Huisman OFFICIAL (@josjecoos) on

Bron: Dag Allemaal

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.