Home celebs HOERA: Josje heeft een platencontract te pakken

HOERA: Josje heeft een platencontract te pakken

Het leven gaat door na K3.

Instagram: josjecoos

Een tijdje geleden wisten we jullie al te vertellen dat ex-K3’tje Josje Huismans nog muzikale plannen had. Het gerucht deed namelijk de ronde dat de blondine een platencontract getekend had, en sinds vandaag is dat nieuws ook eindelijk bevestigd. Wij zijn alvast héél benieuwd naar haar eerste nummer!

Op de finale van Mister Gay Belgium van een tijdje geleden gaf Josje Huisman toe dat ze met een geheim project bezig was. ‘Ik kan er echt nog niets over zeggen, maar er komt inderdaad iets aan, heel snel al. Nog even geduld’, zei de zangeres in een interview met Het Nieuwsblad.

The word is out

Josje heeft inderdaad een platencontract getekend, bij Sony Music. De maatschappij zelf is alvast enthousiast over het aankomende album van de zangeres. ‘Josje heeft tijdens haar jaren bij K3 en ook recent in het VTM-programma “Liefde voor muziek” bewezen dat ze een zeer getalenteerde en gewaardeerde zangeres is’, staat in Het Nieuwsblad.


Het ex-K3’tje gaat in het Nederlands zingen en werkt tijdens de zomermaanden haar eerste liedjes af. Op haar eerste officiële single is het nog even wachten, want die komt er pas in het najaar aan. Wij popelen al!

Bron: Het Nieuwsblad

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.