Home celebs Miguel Wiels over Josje: ‘Ze is de Madonna van de lage landen’

Miguel Wiels over Josje: ‘Ze is de Madonna van de lage landen’

Josje werkt aan haar allereerste soloplaat.

© Instagram: @josjecoos

Als vaste componist voor K3 werkte Miguel Wiels heel nauw samen met ex-K3’tje Josje Huisman. Nu slaat ‘de blonde van K3’ een nieuwe weg in.

Josje Huisman tekende enkele dagen geleden een platencontract bij Sony Music Entertainment. En ze heeft er zin in, zoveel is duidelijk. Haar ex-(K3-)componist Miguel Wiels is vandaag in Story alvast laaiend enthousiast over het solowerk van zijn jongste ex-telg: ‘Josje heeft me – in vertrouwen – al het één en ander laten horen, en ik ben zeer aangenaam verrast.’ Wat we mogen verwachten? ‘Recht voor de raap’-popmuziek in het Nederlands, die wellicht zelfs op Studio Brussel gedraaid zal worden, wordt er gefluisterd.

Ik ben altijd al een grote fan geweest van Josje.

Fangirl Miguel

‘Josje is in alles wat ze doet een trendsetter en ik verwacht van haar album niet minder. Een artiest moet altijd geloofwaardig zijn en doen waar hij of zij goed in is. Binnen K3 was Josje altijd degene die buiten de lijntjes probeerde te kleuren qua kledij en persoonlijkheid. Ze heeft nu eenmaal een flinke dosis rock-‘n-roll in zich.’ De bijzonder enthousiaste Miguel beweert zelfs in Story dat hij Josje altijd al de Madonna van de lage landen gevonden heeft. En daar blijft hij ook na het beluisteren van haar nieuwe muziek bij. Fangirl Miguel, dus!

Miguel reageert verrast op het feit dat Josje nu haar eigen nummers schrijft: ‘Ik wist echt niet dat ze dát in haar mars had. Bij K3 werd alles netjes voor haar geregeld. Er kwam nooit eigen input van Josje, dat werd ook niet verwacht. Dat ze nu zelf de teugels in handen neemt: chapeau.’

In ‘Liefde voor Muziek’ verbaasde Josje vriend en vijand met haar zangkunsten. Wij zijn alvast benieuwd naar haar allereerste soloplaat!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.