https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Reporters

Vermoedelijk stapte Inés zelf uit het leven.

Jongste zus (33) van koningin Máxima onverwacht overleden

Robine van Tilburg

Inés Zorreguieta (33), de jongste zus van de Nederlandse koningin Máxima, is overleden in haar appartement in de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires.


Het levenloze lichaam van de 33-jarige Inés Zorreguieta werd vannacht rond middernacht plaatselijke tijd aangetroffen in haar appartement in Buenos Aires. Dat meldt de Rijksvoorlichtingsdienst. Vermoedelijk stapte Máxima‘s jongste zus zelf uit het leven.

De afgelopen jaren berichtte de media wel vaker over de mentale gezondheidsproblemen van Inés. Ze vocht onder meer tegen anorexia. Twee jaar geleden kreeg ze een baan van de Argentijnse president Mauricio Macri. Argentijnse media spraken toen van vriendjespolitiek, maar dat werd stellig ontkend.

Inés Zorreguieta bleef zelf in Argentinië wonen, maar was wel bruidsmeisje bij het huwelijk van de haar zus Máxima met koning Willem-Alexander. Ze werd ook meter van hun jongste dochter prinses Ariane. Vorige zomer overleed hun vader Jorge op 89-jarige leeftijd.

Inés in 2009 met haar broer Juan op het doopsel van haar nichtje Ariane.
Wie met vragen zit rond zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de website www.zelfmoord1813.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content