Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Verzoekjes zijn welkom!

TIP: John Legend geeft vanavond een liveconcert op zijn Instagramaccount

Coldplay-frontman Chris Martin gaf gisteren een liveconcert op sociale media en dat is ook John Legend niet ontgaan. Gisteren deelde hij namelijk mee op Twitter dat ook hij vanavond live enkele liedjes zal brengen op zijn Instagramaccount. Is er nog tijd voor verzoeknummers, John?


Zin om eventjes alles te vergeten vanavond? Dan moet je op het Instagramaccount van John Legend zijn. De zanger maakte namelijk gisteren bekend dat hij vandaag in de voetsporen van Coldplay-zanger Chris Martin zal treden. ‘Gisteren gaf mijn vriend Chris Martin een leuk concert bij hem thuis. Ik ben van plan om morgen hetzelfde te doen. Tot snel. Samen geraken we hier wel door’, klink het op zijn Twitteraccount. Wie het optreden niet wil missen, gaat dus best om 21u00 naar het Instagramprofiel van de zanger.


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Daarnaast geeft John mee dat hij openstaat voor suggesties en dat fans dus gerust verzoekjes mogen doorsturen. Verder zegt hij ook nog dat hij een andere artiest(e) zal aanmoedigen om hetzelfde te doen. Wij kunnen wel een paar namen bedenken van wie we nog zo’n huiskamerconcert zouden willen zien!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '