https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Photonews

Want wat is er beter dan kerstcadeautjes uitpakken met de zeemzoete stem van John Legend op de achtergrond?

John Legend brengt een kerst-cd uit en wij willen hem

De herfst is nog maar net begonnen, maar als het aan ons lag, spoelden we meteen door naar de winter. Niet omdat we zin hebben in (nog) koudere temperaturen, maar omdat we verlangen naar de eindejaarsperiode. En daar is John Legend voor een groot deel verantwoordelijk voor, want de zanger brengt deze maand nog een kerst-cd uit.


John Legend is alvast in kerststemming, want de zanger liet aan zijn volgers weten dat hij deze maand een kerst-cd uitbrengt. ‘A Legendary (heb je hem?) Christmas’ komt uit op 26 oktober, maar wie echt niet kan wachten, kan het album nu al vooraf bestellen.

Op de tracklist staan enkele klassiekers zoals ‘What Christmas Means To Me’ en ‘Have Yourself A Merry Little Christmas’. Daarnaast heeft de man van Chrissy Teigen voor de gelegenheid ook zes originele nummers geschreven.


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Op Twitter liet de zanger alvast een kleine preview los. Zo kreeg je een glimp van een fotoshoot te zien waar ook zijn Chrissy en hun dochter Luna in te zien zijn. ‘Het is nog zonnig in Los Angeles in september, maar ik kan niet stoppen met te denken aan Kerstmis’, aldus Legend. En we kunnen hem zeker geen ongelijk geven!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content