Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

'I swear I didn't mean to break it', schrijft de actrice bij haar tweede post op Instagram.

Jennifer Aniston heeft waanzinnig wereldrecord beet met nieuw Instagramaccount

Vijf uur en zestien minuutjes. Zoveel tijd had Jennifer Aniston dinsdag nodig om een miljoen volgers te verzamelen op haar nieuwe Instagramaccount. De actrice verpulverde daarmee het oude wereldrecord dat sinds april op naam van Prins Harry en Meghan Markle stond.


Eén blik op de allereerste Instagrampost van @jenniferaniston en je kon al weten dat de actrice records zou breken. Jen postte een selfie met alle friends van ‘Friends’, een erg uitzonderlijk kiekje. Ze schreef ‘And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM ??’. Media pikten het nieuws op, massaal veel bekende vrienden van Jennifer reageerden onder de foto en het volgersaantal schoot razendsnel de hoogte in. Twee dagen later heeft Jen zelfs al 11,2 miljoen volgers, and counting.

Guinness World Record


Nu staat het gezicht van Jennifer Aniston niet alleen op Instagram, maar ook op de website van Guinness World Records te prijken. Met haar recordtijd stootte ze het account @sussexroyal, waarop prins Harry en Meghan Markle sinds april hun belevenissen delen, van de troon. Zij hadden toen 5 uur en 45 minuten nodig. Het is al de derde keer dit jaar dat het record gebroken wordt. Voordat het koninklijke koppel het brak, stond het op de naam van K-popster Kang Daniel, die de kaap van 1 miljoen bereikte in 11 uur en 36 minuten. Zou iemand Jen dit jaar nog verslaan? We vermoeden van niet.

Aniston is haar fans en volgers erg dankbaar voor het warme welkom dat ze kreeg. Met een klein fragmentje uit ‘The Morning Show’, haar nieuwe reeks met Reese Witherspoon die in november samen met Apple TV Plus gelanceerd wordt, bedankt ze iedereen. ‘Ik zweer dat ik het niet wou breken’, schrijft ze bij de video, waarin haar personage een gsm kapotslaat. ‘Thank you guys for the kind, glitchy welcome’, sluit ze af. Aniston heeft het Instagram-virus trouwens goed beet, want ze post nu ook al Stories. Extra veel vertier!

Meer voor ‘Friends’-fans: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '