Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© getty

Lisa scheelt wel bijna twintig jaar met de ster, heeft drie kindjes én een neuspiercing.

Jennifer Aniston heeft een dubbelganger op TikTok

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Naar het schijnt heeft iedereen ergens op deze aardbol een dubbelganger rondlopen. Die van Jennifer Aniston (53) dook onlangs op TikTok op. Ze heet Lisa Tranel (35) en de gelijkenis, minus de neuspiercing, is treffend!

Terwijl wij nog niemand vonden die als twee druppels water op ons lijkt, mag Jennifer Aniston wel stoppen met zoeken. Haar lookalike is de Amerikaanse Lisa Tranel.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Lisa Tranel (@she_plusthree)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De vrouw gaat de laatste dagen viraal nadat ze een TikTok-filmpje postte waarin ze als Rachel een scène uit ‘Friends’ naspeelt. Wij moesten ook tweemaal kijken, want ze lijkt wel de jongere zus van Jennifer.

@she_plusthreeYou know what I mean?♬ original sound – Friends

De video werd ondertussen al meer dan 6,5 miljoen (!) keer bekeken. Lisa scheelt bijna twintig jaar met de ster, heeft drie kindjes én een neuspiercing, maar toch delen velen de mening dat ze de dubbelganger van Jen is. Lisa zelf denkt daar anders over. ‘Ik vind niet echt dat ik op Jennifer Aniston lijk, en mijn familie eigenlijk ook niet’, schreef ze eerder in haar Instagramstories.

Nog meer dubbelgangers van celebs:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '