Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

En je betaalt er woekerprijzen voor.

Je kan nu een professional inhuren om een naam voor je baby te verzinnen

Robine van Tilburg
Tegenwoordig kan een mens voor alles een professional inschakelen. Een personal trainer voor wie zichzelf niet weet te motiveren, een stylist voor je kledij en een visagist voor je make-up. Allemaal goed en wel, maar nu gaat men toch nét iets te ver.

Tegenwoordig zijn er naar verluidt namelijk steeds meer koppels die een professional betalen om een naam uit te kiezen voor hun baby. Ben jij een zwangere vrouw met inspiratie te weinig of geld te veel? Lees dan gerust zeer aandachtig verder.

 

Een van de babynaambedrijven is gevestigd in New York en vraagt enkele honderden euro's voor het aanleveren van een babynaam. Bazin Sherri Suzanne vertelt dat men de toegekende babynamen baseert op de achtergrond van de families. Het is eveneens belangrijk dat buitenlandse familieleden de naam van de baby kunnen uitspreken. Ook de zeldzaamheid en het verleden van namen spelen een prominente rol in het proces.

 

De hoogste prijs die ooit gevraagd werd voor een babynaam staat momenteel op zo'n 26.700 eurootjes. Even 'mooie babynamen' googlen is toch nét iets zachter voor de portefeuille, denken we dan.

 

via GIPHY

 

 

 

 

Lees meer:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '