Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

'Ik doe dat om duidelijk te maken dat Hanne niets meer met het restaurant te maken heeft.'

Jaro uit ‘Mijn Pop-uprestaurant!’ verandert naam van eigen zaak na relatiebreuk

Herinner jij je Jaro Steens nog? In 2014 mocht hij zich samen met zijn ex-vriendin de trotse winnaar noemen van ‘Mijn Pop-uprestaurant!’. Maar in drie jaar tijd gebeurt er veel. Zo zijn Jaro en Hanne niet meer samen en hebben ze onlangs ook een punt gezet achter hun culinaire samenwerking. ‘Hanne en ik hadden een andere visie’, vertelt de kok aan Het Laatste Nieuws.


Jaro en Hanne namen in 2014 deel aan het VTM-programma ‘Mijn Pop-uprestaurant!‘. Na vele tranen en eliminaties won het duo uiteindelijk toch de spannende race. Met hun concept ‘Sticks & Stones‘ hadden ze de culinaire smaak duidelijk te makken, want met het prijzengeld kochten ze een eigen foodtruck én ze maakten van het restaurant Den Druiventros hun eigen zaak.

Roet in het eten


Maar in februari kondigde het koppel hun breuk aan. ‘We hebben er op een volwassen manier een einde aan gemaakt’, klonk het toen. Ondanks de breuk bleef het koppel samenwerken in hun zaak, maar daar komt nu toch een einde aan.

Op de Facebookpagina van Den Druiventros laat Jaro weten dat hij alleen verdergaat met zijn restaurant. ‘Ik doe dat om duidelijk te maken dat Hanne niets meer met de zaak te maken heeft’, vertelt hij aan Het Laatste Nieuws. ‘Dankzij mijn punten in de Gault Millau-gids wilde ik een nog hoger niveau bereiken. Hanne en ik dachten daar anders over.’

Vanaf 13 oktober is Den Druiventros voorgoed verleden tijd en wordt de naam van het restaurant omgedoopt tot Jaro. Allen daarheen!

Posted by Restaurant Jaro. on Saturday, October 7, 2017

Bron: Het Laatste Nieuws


 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '