Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: @vergelsmathias

Lowieke put a ring on it?

Is ‘Thuis’-acteur Mathias Vergels verloofd?

Robine van Tilburg
De bijna 24-jarige 'Thuis'-acteur Mathias 'Lowieke' Vergels zou zijn vriendin Julie tijdens hun romantische Venetië-trip ten huwelijk gevraagd hebben. Dat meldt de Instagrampagina @thuisfanpage.

Mathias' vriendin Julie Houtman zou een foto van een verlovingsring op haar persoonlijke Instagrampagina geplaatst hebben met het onderschrift 'Kleine meisjes worden groot'. Ondertussen is de foto echter van haar pagina verdwenen.

 

Een te vroeg gelekt nieuwtje, een hallucinatie van de té enthousiaste thuisfanclub of een late aprilgrap? We zijn er nog niet helemaal uit. Wel kunnen we zeggen dat we de twee tortelduifjes alle geluk van de wereld toewensen. Aan het einde van vorig jaar vertelde Mathias nog aan Story enorm gelukkig te zijn met Julie. Toen hun relatie nog pril was, trok Julie zonder problemen bij hem in.

 

Aanzoek of niet, aan de Instagramposts van het prachtige koppel te zien, is hun reisje naar Venetië sowieso al geslaagd!

 

 

 

A photo posted by Thuis Fanpage (@thuisfanpage) on

 

 

A photo posted by Julie Houtman (@julie__h) on

 

 

A photo posted by Julie Houtman (@julie__h) on

 

 

A photo posted by Julie Houtman (@julie__h) on

 

 

Moest het om de een of andere reden nog om een late aprilgrap gaan, bewaren wij nog steeds een tíkkeltje hoop dat Mathias ooit voor ons op zijn knietje zal gaan. Je kan het ons onmogelijk kwalijk nemen…

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer 'Thuis':

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '