Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VRT

We vragen het hen morgen gewoon zelf!

Is dit na 20 jaar het definitieve einde van Frank en Simonneke?

Ze hebben samen voor ontelbaar veel hete vuren gestaan en kwamen er telkens opnieuw sterker uit. Maar de transitie van zoon Franky tot Kaat lijkt de druppel te zijn voor het populairste 'Thuis'-koppel Frank en Simonne. In de aflevering van vrijdagavond pakte Frank z'n koffers en verliet z'n suske, zodat zij niet zou moeten kiezen tussen hem en haar dochter. We vermoeden dat Pol Goossen en Marleen Merckx morgen op de Thuisdag duizend keer dezelfde vraag zullen krijgen: is dit écht het einde?

Een standvastige relatie was die van Frank Bomans en Simonne Backx nooit te noemen, maar sterk was ze wel. Veelvuldig bedrog (te veel om op te noemen), relaties met elkaars vrienden en familie (Simonne datete Luc en Mo), een crapuleuze dubbelganger (Manfred): altijd kwamen Suske en Baby weer bij elkaar. Maar nu kan Frank het niet meer aan. Hij kan het feit dat zijn Franky, zijn oogappel, nu als vrouw door het leven gaat, niet accepteren. Hij heeft geprobeerd, gezwoegd en geweend, maar gooide in de aflevering van vrijdagavond de handdoek in de ring.

 

Of dit nu het definitieve einde is van het meest legendarische televisiekoppel van Vlaanderen? Wij duwen morgen op de Thuisdag onze Flairmicrofoon onder de neus van Marleen en Pol en vragen het hen op de man af. Een duidelijk antwoord zullen we waarschijnlijk niet krijgen – het moet nog spannend blijven – maar hun veelzeggende blikken kunnen jullie alvast zelf analyseren in het videoverslag dat we zo snel mogelijk met delen op deze site. Spannend!

 

Thuis Frank Simonne

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '