https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Belga Image

Zie jij haar babybuikje?

Is Beyoncé opnieuw zwanger?

Hola, er gaan geruchten de ronde dat Queen B opnieuw zwanger is. Oplettende kijkers zouden een babybuikje hebben gespot in haar nieuwe 'Ivy Park'-campagne. Zou het?

Verschillende mensen denken dat Beyoncé en Jay Z binnenkort heugelijk nieuws gaan vertellen. Er wordt namelijk gezegd dat de twee opnieuw een kindje verwachten. 'Iedereen in de vriendenkring van Beyoncé is abnormaal stil als het gaat over de zwangerschapsgeruchten. Normaal zouden ze het direct ontkennen, maar nu zwijgen ze in alle talen', vertelt een bron aan Hollywood Life

 

En dat is nog niet alles. Vrijdag lanceerde het team van Beyoncé een campagnevideo voor de nieuwe 'Ivy Park'-collectie. De video werd meteen verwijderd, want oplettende fans zagen een babybuikje.

 

Haar fanclub is 100 % zeker dat Blue Ivy een broertje of zusje zal krijgen. Maar er is tot hiertoe nog niets officieel bevestigd! 

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Volgens ELLE Nederland heeft Beyoncé haar tour in Zuid-Afrika geannuleerd vanwege haar zwangerschap. Dat hoorde een journaliste van een touroperator in Kaapstad. Bewijs nummer drie?

 

Wij houden onze ogen en oren goed open want wie weet wrijft de zangeres binnenkort weer héél subtiel over haar buik. To be continued…

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Bron: Hollywood Life

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content