Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Dit ras heeft alvast een hoge aaibaarheidsfactor!

Introvert? Dan past deze hond het beste bij jouw persoonlijkheid

Ben je gek op honden, maar ben je een eerder gesloten persoon? Dan is het belangrijk om een hond in huis te nemen die past bij jouw persoonlijkheid. Een golden retriever – hoe lief ze ook zijn – die constant wil gaan wandelen of spelen, is voor jou misschien niet de beste optie. Gelukkig hoef je je zoektocht naar je ideale compagnon niet op te geven, want onderstaand ras is een perfecte match als je eerder introvert bent.


Als je eerder introvert bent, kan je vaak moeilijk om met extra prikkels. Na een drukke dag op het werk of een familiefeest op zondag heb je dan ook even tijd voor jezelf nodig. Alleen helpt het dan niet als je hond aan de deur staat te blaffen of continue om aandacht vraagt. Gelukkig bestaan er ontzettend veel verschillende hondenrassen die elk hun eigen karakter hebben. Welke hond past nu het beste bij jouw iets meer gesloten persoonlijkheid? Wel, dat is een Pekinees.

Natuurlijk heeft een Pekinees ook beweging nodig, maar lang niet zo veel als bijvoorbeeld een labrador. Verder is dit hondenras verrassend zelfstandig en hebben ze nood aan hun eigen ruimte. Hoewel ze snel gehecht raken aan hun eigenaar zullen ze niet snel affectie tonen. Wel hebben ze een eigen persoonlijkheid dus met zo’n hondenras in huis valt er altijd wel iets te beleven.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '