Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Run For Your Bun', heet het

In dit café betaal je door te fitnessen

Fitnessketen David Lloyd Clubs heeft een café geopend waar je je eten betaalt door te sporten. Een tijdelijke promotie, naar aanleiding van een studie die aangeeft dat kantoorpersoneel gemiddeld 90 % van de tijd neerzit.

De heerlijke naam van dit cafeetje? Run For Your Bun. David Lloyd Clubs wil op deze manier gezond voedsel promoten en mensen aanzetten om gedurende de dag meer te bewegen.
 
Je bestelling moet je 'betalen' met een zes minuten durende 'High Intensity Interval Training' ('HIIT'). Dat bestaat meestal uit een minuutje spinnen, sit-ups, push-ups, enzovoort. Als de training voorbij is, mag je aan tafel aanschuiven en je welverdiende broodje opsmullen.
 
De korte training is niet genoeg om de calorieën van het broodje te verbranden, maar dat is ook niet de bedoeling. Veel mensen eten ongezond en sporten extra hard om dat te compenseren. Terwijl het volgens de fitnessmaatschapij veel gezonder is om een gebalanceerde maaltijd te compenseren met een lichtere work-out.
 
De broodjes zien er alleszins erg smakelijk uit. Helaas is het cafeetje maar tijdelijk open, van 11 tot 13 januari, en je hebt een ticket nodig om binnen te mogen. Dat kan je met wat geluk hier bestellen, als je dan ook nog eens in de buurt van het Londense Covent Garden blijkt te zijn.
 
Hopelijk volgt er nog een editie in België, want wij vinden dit een schitterend initiatief!
 

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '