Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Twitter

Gotta catch 'em all!

Iedereen in de ban van het spelletje ‘Pokémon Go’

We hadden niet gedacht dat we ooit nog iets van Pokémon zouden horen. Vroeger waren we er verzot op, maar nu liggen onze gadgets al een tijdje onder het stof. Toch is het spelletje he-le-maal terug, en dan wel in de vorm van de app Pokémon Go.

Iedereen lijkt wel geobsedeerd door de applicatie ‘Pokémon Go’. De app werd vorige week pas gelanceerd, maar is in korte tijd al een echte trend geworden. In het spel moet je op zoek gaan naar verschillende Pokémonfiguren. Nog een voordeel van de app: je krijgt er meteen wat extra beweging door. Zo heeft een gebruiker op één dag meer dan tien kilometer gewandeld.
 

De applicatie maakt gebruik van het gps-signaal van je gsm. Zo kan je echt overal een Pokémon tegenkomen. De figuren kunnen verschijnen bij je thuis, op je werk en zelfs in het treinstation. Officieel is ‘Pokémon Go’ nog niet bij ons verkrijgbaar, maar echte fans hebben al een manier gevonden om het spel toch te kunnen spelen. 

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Nog meer applicaties:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '