Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© YouTube @blackpink

Een zomers en flirterig nummer!

‘Ice Cream’ is het resultaat van de collab tussen Selena Gomez en Blackpink

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Selena Gomez en de K-popgroep Blackpink hebben de handen in elkaar geslagen en delen nu het resultaat van die collab. De talenten stuurden enkele uren geleden hun nieuwe nummer ‘Ice Cream’ én bijhorende muziekvideo de wereld in.


Selena Gomez kondigde twee weken geleden haar collab met de K-popgroep Blackpink aan. Even later bleek ook dat Ariana Grande aan ‘Ice Cream heeft meegewerkt. Nu weten we eindelijk hoe het nummer klinkt en ook hoe de bijhorende muziekvideo eruitziet.

Zomers en flirterig nummer


‘Ice Cream’ is een heel zomers en flirterig nummer met een al even vrolijke muziekvideo in roze en pastelkleuren. Voor de videoclip kon Selena vanwege de coronacrisis niet samenkomen met Jisoo, Jennie, Rose en Lisa, maar de montage en aankleding van de set zorgen voor een heel mooi geheel!

Naast een lied en videoclip hebben de meiden ook coole ‘Ice Cream’-merchandise uitgebracht. De Selpink-collab is het tweede nummer dat naast ‘How You Like That‘ op het debuutalbum ‘Blackpink: The Album’ zal staan. Dat album wordt op 2 oktober 2020 gereleased. In afwachting daarvan zetten wij ‘Ice Cream’ vanaf nu on repeat!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '