Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

De twee gaan nu als zakenpartners door het leven.

NOOO: het sprookjeshuwelijk tussen Zooey Deschanel en Jacob Pechenik is voorbij

Jolien Meremans

Na een huwelijk van vier jaar zetten de ’New Girl’- actrice Zooey Deschanel (39) en producent Jacob Pechenik (47) een punt achter hun relatie. Dat maakten de twee afgelopen weekend bekend. Ze hebben samen twee kinderen: Elsie (4) en Charlie (2).


De ‘Before Midnight’-producent vroeg Zooey in 2015 ten huwelijk. Zes maanden later stapten ze al in het huwelijksbootje. Zooey bekeerde zich enkele jaren geleden voor haar man zelfs tot het Jodendom.

Vrienden en zakenpartners


Volgens HollywoodLife zouden Zooey en Jacob al enkele maanden apart leven, maar voelden ze nu pas de nood om hun relatiebreuk met de buitenwereld te delen. De twee waren altijd heel gesteld op hun privacy en deelden bitter weinig over hun gezinsleven met de buitenwereld.

‘Na veel gepraat en een lange periode van bezinning hebben we besloten dat we beter af zijn als vrienden, zakenpartners en co-ouders dan als levenspartners’, lieten Zooey Deschanel en Jacob Pechenik aan de Amerikaanse pers weten. ‘We blijven toegewijd aan onze jobs, onze waarden en, vooral, aan onze kinderen.’ Zooey en Jacob zetten samen twee kindjes op de wereld. Hoe het co-ouderschap er voor hen zal uitzien, is nog niet duidelijk.

https://www.instagram.com/p/BwPtv2an0H6/

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '