Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© @instylemagazine op Instagram

Zie jij het al?

HUH: deze vreemde foto van Kendall Jenner houdt het internet in de ban

Alle rodeloperlooks van de Golden Globes zijn ondertussen de revue gepasseerd en ook elke make-uplook is zorgvuldig geanalyseerd. Toch blijft er één foto circuleren die het internet al een tijdje bezighoudt.

Deze foto van Kendall Jenner, Kylie Jenner en Hailey Baldwin zorgt online voor nogal wat verwarring. Op de foto die Instyle Magazine op zijn Instagrampagina postte, is te zien hoe de drie socialites gezellig op een bankje bij de Golden Globes zitten te keuvelen – al lijkt er toch iets vreemds aan de hand. 

 

Want, huh: die benen? Op de foto zijn vijf benen te zien (voor drie personen!), waarvan er geen enkel bij Kendall jenner lijkt te horen. Aangezien we allemaal weten dat Kendall wel degelijk twee ellenlange exemplaren bezit, lijkt het dus eerder een optische illusie te zijn. Spot jij het zesde been?

 

 

Oplettende Instagrammers denken dat het meest rechtse been dat van Kendall is, en dat haar andere been in een (weliswaar vreemde) hoek onder haar jurk zit. En dat lijkt ons al een stuk logsicher dan dat het topmodel zonder haar trouwe stelten rondloopt, natuurlijk.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '