Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Facebook <a href="https://www.facebook.com/whitney.meyer.92">Whitney Meyer</a>

Hoe schattig!

HUH? Deze tweeling heeft een verschillende huidskleur

Hoe cool is dit? Deze tweeling, geboren in Illinois, Amerika, is geboren met een verschillende huidskleur! Hoe is dit mogelijk?

Ondertussen is de tweeling, Kalani en Jarani, al negen maanden oud en worden ze alleen maar schattiger. Het verschil in huidskleur is te verklaren door een verschil in huidskleur tussen de ouders. De moeder, Whitney Meyer, heeft een blanke huidskleur en de vader, Tomas Dean, heeft een zwarte huidskleur.

Slechts 1 kans op 500 

De meisjes zijn een twee-eiige tweeling. Dit wil zeggen dat elke baby gegroeid is uit een andere bevruchte eicel. Op deze manier is het zeer normaal dat tweelingen volledig anders van karakter en uiterlijk kunnen zijn. Dat ze een andere huidskleur hebben, is echter wel zeer zeldzaam. Er is slechts een 1 kans op 500 dat koppels met een verschillende huidskleur baby’s krijgen met hetzelfde verschil in huidskleur.

Verschil in uiterlijk en karakter

De tweeling is heel verschillend qua uiterlijk, maar ook qua karakter. Zo heeft Kalani een lichte huidskleur, blauwe ogen, ontzettend veel energie en kan ze al kruipen. Jarani heeft een donkerdere huidskleur, donkere ogen, is verzot op eten en kruipt nog niet.

 

De ouders zijn ontzettend blij met de geboorte van hun kindjes en 'konden het moeilijk geloven toen ze geboren waren. Het is zo zeldzaam!'. De moeder deelt regelmatig foto’s van de baby’s op Facebook om te tonen hoe prachtig uniek haar kindjes zijn. 

 

LEES MEER

YAY: seksuologe Kaat Bollen is zwanger van een tweeling

Verwachten George en Amal Clooney dan toch een tweeling?

CUTE: deze 'One Tree Hill'-ster verwelkomde afgelopen weekend een tweeling

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '