Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: <a href="https://www.instagram.com/p/BLRWzyABWfH/?taken-at=1016425363" target="_blank">@jannecroenen</a>

De pizzahemel, hij bestaat

HOTSPOT: pizza heaven Otomat opent deuren in Gent

'Smile, there's heavenly pizza'. En of de pizza hemels is. Met (otomat) of zonder tomaten (notomat), een voor een zijn de pizza's bij Otomat ware meesterwerkjes. En wegens groot succes in Antwerpen, opent er morgen ook een tweede filiaal. In Gent. 

Voor out-of-the-box-pizza's als de Little Red Courgette (courgette, rode peper, verse munt en mozzarella) of Give Pears A Chance (blauwe kaas, peer, siroop) ben je bij Otomat aan het juiste adres. Meer dan een jaar geleden opende ze hun eerste hemelse restaurant vlakbij het Antwerpse MAS en nu komt er een zusje bij, in Gent. Heerlijk verrassende pizza's met leuke namen? Wij zijn fan!

 

Het uitgangspunt is een 100% Italiaans recept maar met een lokale touch. Zo wordt voor het deeg bijvoorbeeld gebruikgemaakt van Duvel-biergist om de pizza te laten rijzen en combineert de menukaart heerlijke Italiaanse tradities met Belgische streek- en seizoensproducten. En die combinaties zijn ver-rukke-lijk!

 

Om het geheel nóg Belgischer (en nog leuker) te maken, geeft Otomat bij elke pizza een biersuggestie. Hoewel wij stiekem ook wel grote fan zijn van de homemade lemonades (al dan niet met wat gin of rum). Afsluiten doe je uiteraard met een heerlijke pizza Nutella of Pavlova pizza. Bon, wie rolt er ons naar huis?

 

Wij mochten gaan proeven bij Otomat in Gent:

 

A photo posted by Flair België (@flairbelgie) on

 

A photo posted by Elke Spelters (@elkespelters) on

 

 

A photo posted by Robine van Tilburg (@robinevt) on

 

 

Otomat, Kleine Vismarkt 3, Gent.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '