https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Met marktkraampjes, een speeldorp, hondenshows en wandelingen door de duinen!

TIP: je kan deze maand een (gratis!) hondenfestival aan de kust bijwonen

Let the dog(s) out, want je kan eind deze maand samen met je viervoeter(s) naar een hondenfestival. En dat op wat ongetwijfeld de favoriete locatie is van je hond én jou: de kust.


Hondenbaasjes, unite! Op 25 en 26 september is Westende the place to be, want dan kan je met je lieve loebas een hondenfestival bijwonen op en naast het strand. Tijdens ‘Hondenfestival aan zee’ wil de badplaats uitpakken met haar liefde voor je vierpotige vriendje(s). Die liefde vertaalt zich tijdens dat weekend in onder meer een markt voor honden met meer dan 150 (!) kraampjes, hondenshows, een speeldorp voor honden en georganiseerde wandelingen. Om dan nog te zwijgen van al die andere enthousiaste honden die aanwezig zullen zijn. Kwispelende staartjes verzekerd, dus.

Het festival is volledig gratis en wordt georganiseerd door Tudor & Friends, dat in het verleden ook al evenementen organiseerde voor honden en hun baasjes. Je op voorhand registreren is voorlopig niet nodig, wel vraagt de organisatie op hun Facebookpagina aan te duiden of je van plan bent om te gaan, zodat ze je op de hoogte kunnen houden van eventuele updates.

Praktisch


‘Hondenfestival aan zee’ vindt plaats op 25 en 26 september, en dat telkens van 10u tot 20u. De ingang vind je ter hoogte van het hondenstrand (Strandlaan). Meer info vind je op de website van Middelkerke. Kan je er in Westende niet bij zijn? In oktober wordt op het Provinciaal Domein Puyenbroeck nog een hondenfestival georganiseerd. Daarvoor is het wel nodig om op voorhand tickets te reserveren.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten