Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Giphy

Sirius-ly?!

HOLD UP: komt er een trilogie van ‘Harry Potter and the Cursed Child’ mét de originele acteurs?

Potterheads, dit is het nieuws waar we op gewacht hebben. Blijkbaar komt er dan toch een film van ‘Harry Potter and the Cursed Child’ mét de originele acteurs. Eén ding is zeker: als de geruchten waar zijn, kunnen we gelukkig sterven (na het zien van de film uiteraard).

De geruchten dat ‘Harry Potter and the Cursed Child’ verfilmd zou worden, doen al een tijdje de ronde. De tickets voor het toneelstuk waren in minuten uitverkocht en ook het boek stond meteen op de bestsellerlijst. Stiekem hebben we ook altijd gehoopt op een verfilming van het verhaal, maar dit was oorspronkelijk niet gepland.
 

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De auteur van de Harry Potter-saga, J.K. Rowling, had op Twitter duidelijk gemaakt dat er geen film komt van ‘Harry Potter and the Cursed Child’. Het zou bij het toneelstuk blijven, maar fans van de magische wereld kunnen zich wel laten onderdompelen in ‘Fantastic Beasts And Where To Find Them’. Ook Daniel Radcliffe (Harry Potter himself) was duidelijk over zijn terugkeer. ‘Ik zou het niet volledig uitsluiten, maar er zou een klein mirakel voor nodig zijn.’
 

‘Miracles happen every day’, wordt er soms gezegd en het ziet ernaar uit Daniel zijn woorden weer moet inslikken. Er is bepaalde informatie over de film gelekt en die klinkt veelbelovend. Zo zou niet alleen Daniel Radcliffe terugkeren, maar ook Emma Watson én Rupert Grint. Ik denk dat wij even een bezoekje moeten brengen aan Madame Plijsters, want we hebben het gevoel dat we elk moment kunnen flauwvallen van enthousiasme.
 

Nog even geduld

De makers zouden ook al een datum geprikt hebben namelijk 2026... Ze willen namelijk geen overlapping met de ‘Fantastic Beasts’-films en tegen dan zijn de originele acteurs ook oud genoeg om hun rol in het verhaal weer op zich te nemen. In ‘Harry Potter and the Cursed Child’ is Harry Potter namelijk al 37.
 

Voorlopig is het nieuws nog niet bevestigd door J.K. Rowling of door de acteurs, maar wij hopen alvast met heel ons hart dat de geruchten kloppen.

 

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '