Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Gregory Van Gansen / Photo News

'Na de zomer mag Moeder Natuur haar gang weer gaan.'

HOLA: Lesley-Ann Poppe en man Kevin denken al aan baby nummer twee

Het kan niet op voor Lesley-Ann Poppe en haar kersverse man Kevin Lebreton. De twee werden eind november de trotse ouders van Gabriël, en begin deze maand stapten ze in het huwelijksbootje. Maar dat is nog lang niet alles, want het koppel denkt nu al aan een nieuwe baby. 

Lesley-Ann Poppe kwam maar liefst veertig kilo bij tijdens haar laatste zwangerschap. De blondine werkt zich dan ook in het zweet om haar zwangerschapskilo's kwijt te spelen voor haar grote huwelijksfeest in juni. 

Tegen juni wil ik mijn bikinilijf terug, maar er is nog veel werk aan de winkel.

 

Het koppel trouwde begin deze maand voor de wet, maar in juni reizen ze naar Las Vegas om er een groot feest van te maken. 'Eind maart ga ik mijn trouwjurk kiezen. Hopelijk moet die niet versmald worden tegen onze trouwdag.' 

 

Alles voor niets?

'Kevin en ik willen graag nog een baby.' Hupsakee! Lesley-Ann steekt haar kinderwens niet onder stoelen of banken. 'Gabriël is een heel gemakkelijk kind. Hij slaapt van halfnegen 's avonds tot acht uur 's ochtends. Hij laat enkel van zich horen als hij honger heeft of moe is.' Yep, dat klinkt inderdaad als een echte droombaby.

Na de zomer mag Moeder Natuur haar gang weer gaan.

 

'Mijn lichaam zal dan opnieuw om zeep zijn, maar toch wil ik eerst die kilo's kwijt. Anders loopt het misschien écht uit de hand.' Er komt dus zeker nog een broertje of zusje voor Benjamin – Lesley-Anns zoon uit haar vorige relatie – en Gabriël.

 

 

Bron: Story

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '