Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Belga Image

Ook in deze serie gaat de acteur uit de kleren

HOLA: Bill Barberis heeft alweer een gewaagde rol te pakken

Ook na zijn prestaties bij 'Thuis' heeft Bill Barberis nog een drukke agenda. De acteur speelde onlangs mee in de film 'Allemaal Familie' en binnenkort verschijnt hij alweer op ons televisiescherm. En ja hoor, hij zal opnieuw zijn blote bast aan kijkend Vlaanderen laten zien.

Bill Barberis is dit najaar te zien in een nieuw programma op VIER. In '#hetisingewikkeld' speelt hij de rol van Seppe, een man die plots in het leven van Lien – actrice An Miller – verschijnt. Lien en haar vriend Peter – Ben Segers – wonen onder één dak, maar besluiten om daar apart te gaan leven. De ene week slaapt Lien in de kelder, zodat Peter boven bij de twee kinderen kan wonen. Na zeven dagen worden de rollen omgedraaid. Maar dan komt Bill in actie! 

 

'Lien gaat scheiden door de sleur. Ze mist seks en passie in haar relatie', vertelt Bill. En dan is Seppe de juiste man op de juiste plaats. 

Het duurt niet lang voor ze met elkaar in bed belanden.

Ook op de trampoline van de kinderen beleven ze wilde avonturen. Kortom: deze nieuwe reeks op VIER is alweer iets om naar uit te kijken. De opnames van '#hetisingewikkeld' gaan vanaf volgende week van start en de fictiereeks zal vanaf dit najaar te zien zijn op VIER.

 

Lees ook:

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '