Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Photo News

De gastenlijst van het koppel was er eentje om 'u' tegen te zeggen.

HOERA: tennisster Serena Williams stapte in het huwelijksbootje

Serena Williams (36) mag zich vanaf nu niet alleen mama noemen, maar ook een getrouwde vrouw. Driewerf hoera! De tennisster zei gisteren ‘ja’ tegen haar verloofde Alexis Ohanian (34), mede-oprichter van de Amerikaanse sociale nieuwswebsite Reddit.


De 36-jarige tennisster en haar twee jaar jongere man kondigden eind vorig jaar hun verloving aan met een superschattig gedichtje. Het koppel verwelkomde begin september hun allereerste kindje – Alexis Olympia Ohanian Jr. –  en hun geluk blijft maar duren, want gisteren gaven ze elkaar het jawoord. Cute!

Bekende gasten


Het trouwfeest vond plaats in een museum in New Orleans. De gastenlijst van het koppel was er eentje om ‘u’ tegen te zeggen, want onder anderen Beyoncé, Kim Kardashian en de hoofdredactrice van ‘Vogue’, Anna Wintour, kregen een uitnodiging in de brievenbus.

Er circuleren nog geen beelden van het trouwfeest op het internet, want ‘Vogue’ kocht alle rechten op de foto’s. Volgens verschillende bronnen had het huwelijk als thema Belle en het Beest. Wij kunnen niet wachten om Serena à la Belle te zien. Nog even geduld…


 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '