Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Reporters

Met Kate als bruidsmeisje?

HOERA: Pippa Middleton is verloofd

We zijn nog steeds niet vergeten hoe mooi Pippa was op het huwelijk van haar zus Kate Middleton. Wekenlang werd er gesproken over haar bruidsmeisjesjurk, maar binnenkort zijn de rollen omgekeerd. Het lief van Pippa, James Matthew, heeft namelijk een knieval gedaan.

E! News schrijft dat het koppel zich eerder deze maand verloofd heeft. Dit tijdens een romantisch uitstapje in het Noordwesten van Engeland. Bovendien zou James ook eerst toestemming gevraagd hebben aan de ouders van Pippa.  De brunette zelf had het aanzoek niet verwacht, maar zei volmondig ja.
 

De geruchten dat de twee verloofd zijn, staken maandag de kop op. Pippa was aanwezig op een liefdadigheidsbal van de British Heart Foundation waar ze probeerde om haar linkerhand te verstoppen van de aanwezige pers.
 

Pippa en James waren al een koppel in 2012, maar gingen al snel uit elkaar. In 2015 hebben ze elkaar opnieuw gevonden en het is dus voor echt deze keer. Wij zijn alvast héél benieuwd naar het trouwkleed en of haar zus Kate een bruidsmeisje zal zijn.

Ook deze bekende gezichten hebben zich onlangs verloofd:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '