Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© PHOTO NEWS

HOERA: Netflix bestelt serie die nú al de nieuwe ‘Gossip Girl’ wordt genoemd

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist
Vijf jaar na de laatste aflevering van ‘Gossip Girl’ zij wij nog steeds wanhopig op zoek naar een serie die de avonturen van Serena en co. kan evenaren. De nieuwe reeks ‘Insatiable’, nu al omgedoopt tot “‘Gossip Girl’ 2.0”, zou wel eens jouw nieuwste excuus kunnen zijn om tot 2u ‘s nachts te liggen bingewatchen.


 

Insatiable’ – Engels voor ‘onverzadigbaar’ – vertelt het waargebeurde verhaal van Bill Alverson, een advocaat uit het zuiden van de VS, die door omstandigheden het roer van zijn carrière volledig omgooit en aan de slag gaat als coach bij schoonheidswedstrijden. Al snel neemt hij Patty onder z’n vleugels, een tienermeisje dat gepest wordt en wraak wil nemen door mee te doen aan missverkiezingen.

De rol van de coach wordt gespeeld door Dallas Roberts (bekend van ‘The Walking Dead’). Ex-Disneysterretje Debby Ryan vertolkt Patty. Ook Alyssa Milano (die je vast nog kent uit ‘Charmed’) heeft een grote rol in de serie.

Insatiable


Opvallend: ‘Insatiable’ werd eerder al uitgezonden op televisiezender CW (bekend van onder andere ‘Gilmore Girls’ en ‘One Tree Hill’), maar al na één aflevering werd de reeks afgevoerd. Ryan zei op Instagram dan ook erg dankbaar te zijn dat Netflix de donkere komedie nu weer oppikt. Het eerste seizoen van ‘Insatiable’ zal dertien afleveringen tellen. Wanneer die beschikbaar zullen zijn, werd (nog) niet bekendgemaakt.


Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '