https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Sony Pictures

Wij komen alvast niet meer bij van het lachen

HILARISCH: deze animatiefilm is niet geschikt voor kinderen

Kinderen staan vaak te springen om naar animatiefilms te kijken. Toch denk je beter twee keer na voor je ze meeneemt naar ‘Sausage Party’. Hilarisch voor volwassenen, maar je mini-me’s krijgen er gegarandeerd nachtmerries van.

Sausage Party’ is een creatie van Sony Pictures en komt uit op 21 oktober. De film vertelt het verhaal van Frank (een hotdogworstje), Brenda (een hotdogbroodje), Teresa Taco en Sammy Bagel Jr. Hun namen klinken al ontzettend schattig en ook de personages zien er -letterlijk en figuurlijk – om op te eten uit.

Samen kunnen ze niet wachten om met een consument mee naar huis te gaan, maar dan leren ze de harde waarheid en ziet de toekomst er plots niet meer zo rooskleurig uit. Frank waarschuwt zijn soortgenoten en probeert dan ook zelf aan zijn lot (dinner time!) te ontsnappen.
 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De film lijkt op het eerste zicht perfect voor kinderen, maar na het zien van de trailer begrijp je meteen waarom dit niet het geval is. Niet alleen de beelden, maar ook het taalgebruik is soms redelijk expliciet. Dan maar een babysit inhuren voor je kinderen en samen met je hubby naar de cinema.
 

Ook deze films staan nog op ons lijstje:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content