Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© 2020 Disney and its related entities

Van de liveactionversie van 'Mulan' tot de animatiefilm 'Soul'.

OVERZICHT: deze titels van Disney+ zetten wij op ons kijklijstje voor december

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

December is officieel begonnen en niet enkel Netflix heeft een heleboel films en series voor ons op de planning staan. Ook Disney+ komt deze maand met enkele highlights die wij op ons kijklijstje zetten. Van de liveactionversie van ‘Mulan’ (eindelijk!) tot de animatiefilm ‘Soul’: deze zes titels kijken wij in december.

Soul


Muziekleraar Joe krijgt de kans van zijn leven wanneer hij eindelijk mag optreden in een jazzclub. Maar dan belandt zijn ziel door een tragisch ongeluk in The Great Before – een plaats waar nieuwe zielen ontstaan. Joe doet er alles aan om terug naar zijn lichaam op aarde te keren.

Vanaf 25 december op Disney+.

Trailer

Mulan


Wanneer haar zieke vader, de enige man van het gezin, opgeroepen wordt door de Chinese keizer om te vechten voor zijn land, vermomt Mulan zich als man en neemt ze zijn plaats in. Ze wordt op de proef gesteld en moet haar innerlijke kracht zien te vinden.

Vanaf 4 december op Disney+.

Trailer

High School Musical: The Musical: The Holiday Special


In deze speciale kerstaflevering zingt de cast hun favoriete kerst-, chanoeka-, en nieuwjaarsliedjes. Ze blikken terug op hun favoriete feestdagen en kijken uit naar het nieuwe jaar.

Vanaf 11 december op Disney+.

Trailer

Godmothered


Eleanor, een goede fee in opleiding wil bewijzen dat mensen haar soort nog steeds nodig hebben. Ze gaat op zoek naar Mackenzie, een 10-jarig meisje in nood, van wie ze een brief hebben ontvangen. Maar wanneer Eleanor haar vindt, ontdekt ze dat Mackenzie ondertussen een volwassen vrouw is die na de dood van haar man het idee van ‘ze leefden nog lang en gelukkig’ heeft opgegeven.

Vanaf 4 december op Disney+.

Trailer

The Fault in Our Stars


Binnenkort kunnen we nog eens keihard janken met de fantastische tearjerker ‘The Fault in Our Stars’, gebaseerd op het gelijknamige boek van John Green. Daarin zien we hoe de twee tieners Hazel en Gus elkaar ontmoeten tijdens een praatgroep voor kankerpatiënten en stapelverliefd worden op elkaar.

Vanaf 18 december op Disney+.

Trailer

On Pointe


In deze docuserie krijgen we een blik op de competitieve wereld waarin balletstudenten van het wereldberoemde School of American Ballet (SAB) hun dromen nastreven.

Vanaf 18 december op Disney+.

Trailer

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '