Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

Help! Straks is er geen Nutella meer

Er gaat niks boven een boterham met een dikke laag Nutella. Toch zullen we binnenkort misschien naar confituur moeten overschakelen. Hier ziet er namelijk naar uit dat de voorraad Nutella aan het slinken is.

Het voordeel van Nutella is meteen ook zijn nadeel. Je kan het werkelijk voor alles gebruiken. Op je boterham smeren, als vulling gebruiken of je kan zelfs cupcakes met Nutella bakken. Zo gebruiken er in Australië véél te véél bakkers Nutella in hun donuts. De vraag naar deze heerlijke chocopasta is through the roof en de voorraad begint serieus te slinken.
 

Ferrero, de producent van Nutella, heeft bevestigd dat de winkelvoorraad van de choco helemaal uitverkocht is. De Australische bakkers zoeken nu toevlucht tot de winkels om toch maar hun donuts – die ongetwijfeld overheerlijk zijn- te blijven maken.
 

Nutella is over de hele wereld geliefd en wordt wereldwijd gebruikt. Thuis in je keuken, bij de bakkerij om de hoek of in je favoriete restaurant. De kans zit er dus in dat er binnenkort ook een gelijkaardig probleem komt in Amerika of Europa. Bij het idee van een wereld zonder Nutella pinken wij toch even een traantje weg.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '