Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Dat verklapt Rebel 'Fat Amy' Wilson met een Instagramfoto.

OMG: er komt héél erg waarschijnlijk een vierde ‘Pitch Perfect’-film

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online

Are you ready, Pitches? Want op deze niet al te vrolijke maandagmorgen, zagen we dat Rebel ‘Fat Amy’ Wilson min of meer aankondigde dat er een vierde ‘Pitch Perfect’-film komt!


Het lijkt er sterk op dat de derde ‘Pitch Perfect’-film dan toch niet de laatste was, iets wat wel beweerd werd toen die in de zalen kwam. Maar vandaag zagen we dat Rebel Wilson, die de hilarische Fat Amy speelt in de ‘Pitch Perfect’-films een wel héél veelbelovende foto op haar Instagrampagina postte.

‘Pitch Perfect 4’??


Op de foto is te zien hoe ze met drie collega-actrices uit ‘Pitch Perfect’ vier vingers in de lucht houdt. Anna Camp, Brittany Snow, Rebel én Chrissie Fit houden alle vier vier vingers in de lucht én Rebel plaatste vier hartjes onder de foto.

Meer hebben wij niet nodig om op deze druilerige maandagmorgen een gat in de lucht te springen! De foto heeft ondertussen al meer dan 270.000 likes. En dat begrijpen wij maar al te goed. We’re losing it, Pitches!

 

‘Pitch Perfect’ gaat over de dolle avonturen van The Barden Bellas, een meisjeskoor dat vertolkt wordt door onder anderen Anna Kendrick, Brittany Snow, Anna Camp en Rebel Wilson. De eerste, tweede en derde film verschenen bij ons respectievelijk in 2013, 2015 en eind 2017 in de zalen.

Enkele ‘Pitch Perfect’-actrices zoals Anna Kendrick en Hailee Steinfeld zeiden in het verleden al gerust nog een vierde film te willen maken. Of de volledige originele cast ook in de vierde ‘Pitch Perfect’-film te zien zal zijn is momenteel nog onduidelijk.

 

Meer series en films:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '