Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Qmusic (MEDIALAAN)

'We hebben wel gedacht dat we nog eens een laatste keer in het busje moesten zitten'

Hebben de oude K3’tjes nog contact? Josje vertelt!

Na het afscheid van K3 gingen Josje, Karen en Kristel hun eigen weg. De dames hebben het natuurlijk superdruk en daarom vroegen Dorothee en Maarten van Qmusic zich af of de drie nog wel contact hebben. Het ochtendduo had Josje daarom uitgenodigd voor een gesprek in de radiostudio. Check hier wat ze te zeggen had!

Josje herself was vanochtend te horen op Qmusic. De blondine werkt momenteel aan haar eigen stijlgids, maar Dorothee en Maarten vroegen zich af welke plannen Josje nog heeft in de toekomst. Zo kennen we haar natuurlijk als zangeres en zullen we binnenkort (en dat mag je heel letterlijk nemen) zeker nog van haar horen. Dit had Josje er zelf over te zeggen:
 

‘Ik zing ontzettend graag en ik kan er echt mijn ei in kwijt, maar na K3 neem ik zeker mijn tijd om uit te zoeken welke richting ik uit wil.’
 

Wat we natuurlijk allemaal willen weten, is of Josje nog contact heeft met Karen en Kristel. Ze hebben jarenlang samengewerkt, maar hun carrière ligt zeker niet stil na K3. Zijn ze elkaar uit het oog verloren of hebben ze een manier gevonden om hun vriendschap te onderhouden?
 

‘Ik heb ze niet meer gezien, maar ik was natuurlijk wel veel weg. Maar we hebben wel onze WhatsApp-groep nog. Daar sturen we regelmatig nog berichtjes of foto’s in.’

 

Bekijk hier het gesprek tussen Josje, Maarten en Dorothee:
 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Bron: YouTube Qmusic

 

Wil je nog meer lezen over Josje:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '