Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Inspiratie nodig voor een potje trick or treat?

ZIEN: dit zijn de halloweenoutfits van de sterren

We weten allemaal dat Heidi Klum dé koningin van de halloweenoutfits is, maar dit jaar krijgt ze toch stevige concurrentie van onder anderen Kristen Bell, de Kardashians, Adele en Jason Derulo.


Ah, het is weer de tijd van het jaar: Halloween. Bij ons in België wordt er niet extreem veel aandacht besteed aan deze griezelige dag, maar de Amerikanen kennen er wel iets van. Wij zochten én vonden de leukste outfits van de sterren. Laat je vooral inspireren en ga morgen zeker de straat op voor een potje trick or treat.

Kristen Bell


Als je aan je kinderen vraagt hoe je je moet verkleden met Halloween kan het al eens fout aflopen. Dat heeft actrice Kristen Bell aan de lijve ondervonden. Haar vierjarige dochtertje Lincoln Shepard kreeg carte blanche en koos ervoor om mama in een ‘Frozen‘-kostuum te hijsen. Deze keer niet als Anna, maar wel als Elsa. Al lijkt Kristen daar niet blij mee te zijn...

Gwyneth Paltrow


Speciaal voor Halloween doet Gwyneth Paltrow een nostalgische throwback naar haar film ‘Se7en‘. In de film werd ze vermoord, maar nu poseert ze samen met haar vriend Brad Falchuck volledig in thema. Good one, Paltrow!

 

De Kardashians


Ook de Kardashians kennen iets van halloweenkostuums. Zij halen dan weer inspiratie bij wereldberoemde sterren. Geslaagde outfits, als je het ons vraagt.

 

Adele


Bij Adele mag het allemaal wat vrolijker zijn. Of maakt dat het net extra griezelig?

 

Paris en Prince Jackson


Matching outfits met je partner, daar doen Paris en Prince Jackson niet aan mee. Zij koos voor een kleurrijke onesie, terwijl Prince het eerder neutraal hield.

 

Farrah Abraham


‘Teen Mom’ Farrah Abraham vindt een duistere outfit maar niets. Zij ging snoep ronselen als De Kleine Zeemeermin.

 

Adam Levine


Zanger Adam Levine ging voor zijn kostuum in de kast van zijn vrouw snollen. ‘Respect to the females’, schreef hij onder zijn foto op Instagram. Thanks, Adam!

Miranda Kerr


Miranda zocht het net zoals de Kardashians bij een wereldberoemde ster. Mission accomplished!

 

Lauren Conrad


Lauren Conrad ging dit jaar niet naar de winkel voor een nieuw halloweenkostuum. Zij creëerde drie verschillende outfits met spullen die ze gewoon nog had liggen.

 

Jason Derulo


Aha, eindelijk een outfit waarvan we echt de kriebels krijgen. Achter dit masker schuilt Jason Derulo, maar wij willen hem zo liever niet in het donker tegenkomen.

https://www.instagram.com/p/Ba1St6OBy5y/?taken-by=garotadramareal

 

Heidi Klum


Heidi Klum herself verklapte haar halloweenoutfit voor 2017 nog niet. Wij zijn alvast benieuwd hoe ze gaat verschijnen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '