Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© giphy.com

‘Grey’s Anatomy’-ster Sara Ramirez komt uit de kast

Al vaker werd gedacht dat Sara Ramirez biseksueel zijn, maar gisteren kwam de actrice er pas officieel voor uit. De actrice is al vier jaar héél gelukkig getrouwd met haar man Ryan DeBolt, maar is daarnaast ook aangetrokken tot vrouwen.

Sara Ramirez speelde tot kort Dr. Callie Torres in Grey's Anatomy, een geniale dokter die zowel op mannen als vrouwen valt. Die rol bleek niet zo ver van Sara's eigen leefwereld verwijderd te zijn, want de actrice blijkt zelf ook biseksueel te zijn. Dat werd al langer gedacht, maar onlangs kwam ze er zelf voor uit tijdens haar toespraak op de '40 to None-conventie' in Los Angeles. Die conventie vraagt aandacht voor dakloze holebi- en transgenderjongeren.

 

Waarom Sara nu uit de kast komt? Omdat biseksualiteit geen enkel probleem mag zijn, en die boodschap wou de 41-actrice ook meegeven aan jongeren. Op haar Twitterpagina postte Sara een fragment van haar toespraak.

 

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

 

De volledige versie van de krachtige toespraak zou binnenkort ook online komen. We'll keep you posted!

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '