Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© deadanimemom

Welke lompe vriendin heeft dit écht nodig?

LOL: dankzij deze grappige uitvinding raak je je AirPods nooit meer kwijt

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Toegegeven, de AirPods van Apple zijn een geniale uitvinding, maar vooral ook prijzig. Je krijgt bijna een hartaanval als je ze niet meteen vindt. Dat probleem is gelukkig verleden tijd. Er bestaat een handige accessoire waardoor je ze altijd dicht bij je hebt.


Misplaats jij je AirPods ook constant? Gabrielle Reilly had hetzelfde probleem kwam daarom met het geniale idee om oorbellen te maken van haar Apple-accessoire. Zo heeft ze ze vanaf nu altijd dicht bij zich. Gabrielle gaf haar uitvinding de geniale naam ‘Airings’ en deelde het op Twitter.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het ziet er wat gek uit, maar het is wel de ideale oplossing om je dure hebbedingetjes nooit meer uit het oog te verliezen. Je kan de AirPods laten hangen wanneer iemand tegen je praat. Zo hoef je ze niet veilig op te bergen.

20 dollar voor een paar


Je kan de Airings online bestellen. Voor een paar betaal je 20 dollar, wat neerkomt op ongeveer 18 euro. Helaas komen er nog verzendkosten bij en daardoor kost de accessoire je 40 euro. Maar als je zo je peperdure AirPods niet kwijtraakt, dan betaal je die prijs met plezier, toch?

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '