Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Channel 4

'Orale seks, dat is zoals een gerechtje van Jamie Oliver.'

Goedele Liekens heeft het met Alan Carr over orale seks

Goedele Liekens was gisteren te gast bij Britse komiek Alan Carr om in diens talkshow te praten over 'Sex Box', het nieuwe programma waarin ze verschijnt. De ex-Miss België treedt daarin op als seksperte die kandidaten raad geeft alvorens ze live op een televisie seks hebben in een box.

Maandag werd de eerste aflevering van 'Sex Box' uitgezonden op de Britse commerciële zender Channel 4. In het ietwat vreemde programma hebben koppels seks voor de camera, maar wel pas nadat ze wat goede raad hebben gekregen van seksuologe Goedele. Of ze voor hem misschien tips heeft voor orale seks, wilde Alan Carr – zo'n beetje de Britse Jani – weleens weten nadat Liekens op zijn sofa had plaatsgenomen.

 

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

 

Goedele was in goed gezelschap bij 'Alan Carr: Chatty Man'. Tv-kok Jamie Oliver was ook op bezoek en de meisjes van popgroep Fifth Harmony kwamen hun hit 'Work From Home' zingen.

 

Goedele Liekens Jamie Oliver Alan Carr

 

[sm-rambla-embed][YOUTUBE_7_I7yRRp9iA][/sm-rambla-embed]

 

 

 

Lees ook:

 

Goedele Liekens geeft raad in programma waarin koppels live seks hebben

 

'We overwegen om toch een nieuw seizoen 'Temptation Island' te maken'

 

7 redenen waarom wij van Jani Kazaltzis houden

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '