Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

7 gloednieuwe kerstfilms die je nu al wil bekijken op Netflix

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Heb je vorig jaar dit trucje gebruikt en alle kerstfilms die op Netflix staan gezien? Geen zorgen, want de streamingdienst voegt nóg 7 gloednieuwe films aan het aanbod toe.

1. Klaus


Jesper (Jason Schwartzman) is de slechtste student aan de postacademie en wordt op een bevroren eiland net boven de Antarctische cirkel gestationeerd. Daar hebben de inwoners ruzie en wisselen ze geen woord met elkaar, en dus ook geen brieven. Net wanneer hij het wil opgeven, ontmoet hij Klaus (J.K. Simmons), een mysterieuze timmerman die in zijn eentje in een blokhut vol speelgoed woont. Kunnen ze samen terug vreugde brengen in Smeerensburg?

Nu op Netflix.

Trailer

2. Let It Snow


Op kerstavond treft een sneeuwstorm een klein stadje. De relaties van een groep eindejaarsstudenten komen onder druk te staan door een gestrande popster, een gestolen vat, een groep competitieve dansers, een mysterieuze vrouw gewikkeld in aluminiumfolie en een episch feestje in de Waffle Town. Op kerstochtend zal niets nog hetzelfde zijn.

Nu op Netflix.

Trailer

3. The Knight Before Christmas


De middeleeuwse ridder Sir Cole (Josh Whitehouse) wordt magisch getransporteerd naar het heden en daar bijna omvergereden door Brooke (Vanessa Hudgens), een lerares aan de middelbare school. Beiden komen uit verschillende werelden maar lijken toch te vallen voor elkaar.

Nu op Netflix.

Trailer

4. Holiday Rush


Sinds de dood van zijn vrouw heeft de populaire DJ Rush Williams (Romany Malco) uit New York zijn vier kinderen altijd verwend. Wanneer hij zijn job verliest, moeten ze leren het met minder te stellen en een simpeler leven gaan leiden. Net nu Kerstmis voor de deur staat...

Nu op Netflix.

Trailer

5. A Christmas Prince: The Royal Baby


Het is Kerstmis in Aldovia! De hoogzwangere koningin Amber (Rose McIver) en haar man koning Richard (Ben Lamb) ontvangen vorsten uit een ander koninkrijk om een eeuwenoude wapenstilstand te hernieuwen. Maar wanneer het 600 jaar oude bestand verdwijnt, komt de vrede in gevaar en bedreigt een vloek hun gezin.

Vanaf 5 december op Netflix.

Trailer

6. Holiday in the Wild


Wanneer Kate Conrads (Kristin Davis) zoon zijn leven aan de universiteit begint, vertelt haar man dat het over is tussen hun tweeën. De tweede huwelijksreis, een safari in Afrika, die ze had geboekt als verrassing besluit ze dan maar alleen te doen. In Zambia besluit haar knappe piloot Derek Holliston (Rob Lowe) even een stop te maken om een babyolifant te helpen. Die redding wordt voor Kate het beste wat haar ooit overkwam.

Nu op Netflix.

Trailer

7. A Cinderella Story: Christmas Wish


Kat (Laura Marano), zangeres en songwriter in wording, werkt tijdens de kerstperiode als zingende elf, maar ze droomt ervan om het te maken in de muziekwereld. Haar stiefmoeder en twee stiefzussen doen er alles aan zodat Kats dromen geen werkelijkheid worden. Gelukkig is de knappe kerstman er om haar een handje te helpen…

Vanaf 2 december op Netflix.

Trailer

[td_smart_list_end]

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '