Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Haar verloofde Joe LoCicero kon zijn tranen alvast niet bedwingen toen hij zijn bruid voor het eerst zag.

‘Jane the Virgin’-actrice Gina Rodriguez is getrouwd en ze was de perfecte boho bride

Heel de wereld heeft vandaag vooral ogen voor Meghan Markle en prins Harry, maar ook Gina Rodriguez had vandaag leuk nieuws voor al haar fans. De ‘Jane the Virgin’-actrice is namelijk in het huwelijksbootje gestapt met haar verloofde Joe LoCicero.


Waar de meeste celebs met een foto laten weten dat ze getrouwd zijn, besloot Gina Rodriguez om een video van haar grote dag te delen op Instagram. In het filmpje zien we alvast dat de ‘Jane the Virgin’-actrice er beeldig uitzag. Verder droeg ze bovendien twee verschillende trouwjurken. Het eerste exemplaar was redelijk simpel, maar had een prachtige open rug. Later op de dag wisselde ze haar jurk om voor eentje die iets gewaagder was. Haar make-up was dan weer heel naturel en ze droeg haar lange lokken los met een mooie wave erin.

Haar verloofde Joe LoCicero kon het duidelijk niet geloven dat hij met zo’n mooie vrouw de rest van zijn leven mag doorbrengen, want elk moment dat hij in beeld komt, huilt hij tranen van geluk. De twee zijn trouwens nog niet zo lang samen, maar ze zijn duidelijk erg gelukkig. Gina en Joe leerden elkaar in 2016 kennen op de set van ‘Jane the Virgin’ en kondigden later dat jaar aan dat ze aan het daten waren. Twee jaar later, in augustus 2018 maakten ze bekend dat ze verloofd waren.

Meer celebnieuws lees je hier.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '